Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Експерт натякає Януковичу на Порошенка

Понеділок, 15 лютого 2010, 16:15
 

Чинний міністр закордонних справ Петро Порошенко повинен залишитися главою зовнішньополітичного відомства за президентства Віктора Януковича.

Таку думку висловив перший посол України в Росії Володимир Крижанівський в понеділок на прес-конференції у Києві.

Він заявив, що зміну міністра закордонних справ при новому президенті у можливому новому складі уряду прогнозувати важко.

"Я вважаю, що Петро Порошенко є нормальна фігура, яка влаштовуватиме багатьох. Він дуже економічно орієнтований - не на свої цукерки, зрозуміло", - пояснив Крижанівський.

Водночас експерт висловив переконання, що апарат Міністерства закордонних справ не зазнає суттєвих змін за нового президента.

"Це найбідніші люди серед нашого чиновництва. Практично - хабарів ніяких. Вони дуже обмежені фінансово. Тому хто захоче прийти працювати навіть директором департаменту? Нікому це не потрібно", - зазначив дипломат.

Крижанівський також переконаний, що буде абсолютною помилкою, якщо міністром закордонних справ стане глава зовнішньополітичного відомства опозиційного уряду, депутат від Партії регіонів Леонід Кожара. "Він не тягне на міністра", - вважає експерт.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування