Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін вирішив, що тепер Януковича можна і привітати

Понеділок, 15 лютого 2010, 17:34
Прем'єр РФ Володимир Путін і президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв домовилися привітати Віктора Януковича з перемогою на президентських виборах в Україні.

"Можна привітати Віктора Януковича з перемогою. Це вже оголошено офіційно. Давайте зателефонуємо й привітаємо його", - сказав Путін у ході зустрічі з президентом Казахстану.

Крім того, прем'єр РФ заявив, що очікує поліпшення російсько-українських відносин при новому президенті України.

"Хочеться сподіватися, що цей важкий період у житті братнього українського народу позаду, і можна буде вийти на нормалізацію міждержавних відносин з Україною, будувати плани в економіці, здійснювати взаємодію в соціальній сфері", - сказав Путін.

Він висловив надію на те, що тепер "можна буде запропонувати українським партнерам спільну роботу на інтеграційних напрямках, в яких Україна так чи інакше брала участь, хоча з меншою активністю, ніж заявлялося спочатку".

Крім того, Путін і Назарбаєв домовилися зателефонувати Віктору Януковичу і привітати його з перемогою на президентських виборах.
    
"Можна привітати Віктора Януковича з перемогою. Це вже оголошено офіційно. Давайте зателефонуємо й привітаємо його", - сказав прем'єр РФ.

Інтерфакс

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування