Головний суд на виборах виконає вимогу Тимошенко

Понеділок, 15 лютого 2010, 20:52
Вищий адміністративний суд розглядатиме скарги на рішення ЦВК зі встановлення результатів виборів президента своїм повним складом суддів.

Про це повідомив глава ВАС Олександр Пасенюк під час зустрічі з президентом Віктором Ющенком, повідомляє прес-служба суду.

"Суддя-доповідач у справі визначатиметься автоматизованою системою документообігу суду зі складу всіх суддів ВАС. Він же буде головуючим у судовому засіданні", - зазначається у повідомленні.

Прес-служба заявила, що у ВАС наразі працює 55 суддів.

Пасенюк також наголосив, що Вищий адмінсуд готовий забезпечити законність та оперативність розгляду скарг стосовно результатів виборів президента та є всі законодавчі та організаційні передумови для нормального розгляду таких скарг.

Як відомо, прем'єр Юлія Тимошенко у вівторок має намір подати позов у ВАС щодо незаконності протоколу ЦВК про встановлення результатів виборів президента.

Раніше перший віце-прем'єр Олександр Турчинов заявив, що Тимошенко наполягатиме на розгляді її позову щодо результатів президентських виборів повним складом суддів ВАС.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування