Тігіпко побачив у НУ-НС політичну корупцію

Вівторок, 16 лютого 2010, 20:54
Лідер партії Сильна Україна Сергій Тігіпко заявив, що в нього немає домовленості з фракцією НУ-НС про висунення на посаду прем'єра.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"Немає таких домовленостей. Я переговорив з деякими лідерами і можу сказати, що мені не дуже подобається ситуація у Нашій Україні", - зазначив політик.

"Дуже мало розмов про реформи, дійсно про те, що потрібно зробити. Дуже багато груп депутатів. Я боюся, що буде багато розмов про посади, про якісь міністерства, відомства. В принципі, це можна назвати такою політичною корупцією", - вважає Тігіпко.

Політик також вкотре наголосив, що новообраний президент Віктор Янукович не пропонував йому посаду прем'єра.

За словами Тігіпка, після виборів він двічі зустрічався з Януковичем, і "ніяких розмов про якісь посади, про прем'єрство не йшлося".

"Більше йшлося про те, що потрібно робити, і більше про це говорив я", - зазначив він.

"Чітко потрібно розуміти, що робити. Це головне. Просто зайняти посаду - не цікаво", - вважає політик.

За його словами, держава має "колосальні проблеми колосальні у бюджеті".

Тігіпко вважає, що Україна має співпрацювати з МВФ, допомогти малому і середньому бізнесу через дерегуляцію, провести рекапіталізацію банків.

Крім того, політик наголосив: "Для Януковича зараз буде дуже важливо, яку політику він буде проводити".

"Якщо це політика відкрита, якщо це політика, коли він буде вільно спілкуватися з людьми, пояснювати, що він хоче робити і що він робить,...то тут не треба нікого боятися. Ти будеш популярним", - зазначив він.

"Якщо тільки почнуться якісь політичні іграшки, а до цього, я думаю, Януковича буде підштовхувати його оточення, він програє все одно", - вважає Тігіпко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News