Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов звинувачує Януковича в узурпації влади

Четвер, 18 лютого 2010, 11:13

Олександр Турчинов заявляє, що будь-які дії, направлені на інавгурацію Віктора Януковича, будуть розцінені як спроба узурпації державної влади.

"Заява Партії регіонів про те, що їм начебто дозволено провести інавгурацію Віктора Януковича 25 лютого, є такою, що не відповідає дійсності", - сказав Олександр Турчинов, якого цитує прес-служба БЮТ.

Керівник виборчого штабу Тимошенко нагадав, що Вищий адміністративний суд України після отримання позовної заяви Юлії Тимошенко призупинив дію протоколу Центральної виборчої комісії про встановлення офіційних результатів виборів.

"Це свідчить про те, що на цю хвилину легітимного протоколу про підведення підсумків щодо перемоги Віктора Януковича немає, і не можна оголошувати президентом України людину, відносно якої нема відповідного рішення ЦВК", - пояснив він.

"Кожна мисляча людина розуміє, що з таким же успіхом до інавгурації можна привести будь-яку особу, тому що немає документа, який встановлює підсумки голосування", - додав  Турчинов.

Він закликав дочекатися остаточного рішення Вищого адміністративного суду, а потім здійснювати відповідні рішенню суду дії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: