Янукович: Тимошенко свідомо знищує усе, що не встигла знищити

Четвер, 18 лютого 2010, 15:34

Закордонні візити новообраного президента Віктора Януковича відбудуться після його офіційного вступу на посаду і після "наведення порядку в країні".

"По-перше, сьогодні в мене ще немає повноважень і Міністерство закордонних справ мені поки не підпорядковане. Тому я не одержував офіційних пропозицій", - сказав він в ексклюзивному бліц-інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у четвер.

За його словами, коли це відбудеться (вступ на посаду), коли будуть вирішені внутрішні проблеми, будуть проведені консультації, визначений зручний для сторін час, і тоді візити відбудуться.

Зокрема, Янукович відзначив, що не тільки він, але і багато світових експертів відзначають "повний хаос", що панує сьогодні в країні.

"Влада не працює. І головне - влада цілком утратила довіру людей... Не працює уряд, немає бюджету на 2010 рік і не фінансуються потреби місцевого самоврядування. Тимошенко свідомо знищує усе, що ще не встигла знищити, завдаючи країні величезні збитки, у тому числі, і на міжнародній арені", - сказав він.

"Хіба в такій ситуації можна залишати людей", - відзначив він, відповідаючи на питання про те, у яку європейську столицю новий президент України зробить першу поїздку, чи це буде Москва, Брюссель чи Вашингтон.

Янукович також нагадав про свої зовнішньополітичні пріоритети.

"Я - за збалансовану зовнішню політику. І саме цей фактор стане визначальним при ухваленні рішення (про візит за кордон)", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування