Ющенко: Тимошенко згодна багато заплатити за домовленість з Януковичем

Неділя, 21 лютого 2010, 19:44
Юлія Тимошенко хоче залишитися прем'єром при президентстві Віктора Януковича.

Про це заявив чинний глава держави Віктор Ющенко в ефірі телеканалу Інтер.

"Більш реалістичний проект заключається в тому, як домовиться Тимошенко з Януковичем. За це Тимошенко згодна заплатити дуже багато", - сказав він.

"Вся мишина возня, яка зараз є, направлена на одне - психологічно довести Януковича до такого стану, що можна зробити паритетну домовленість", - вважає президент.

За словами Ющенка, така домовленість "заключається в тому, що Тимошенко залишається прем'єром, а Янукович визнається Тимошенко президентом, і на цьому ставиться три крапки".

"Мені б дуже хотілося, щоб нація зрозуміла, про яке шоу йдеться. Мені б дуже не хотілося, щоб нація помилялася так, як вона помилилася і під час першого, і під час другого туру", - заявив президент.

Він наголосив, що "ми маємо дві політичні сили, які не звикли шанувати закон".

"Це приводить до тих загроз, які зараз є. З однієї сторони є радість, що виборчий процес набагато позитивніше нас ілюструє, ніж це було 5 років назад. У нас утвердилася віра в те, що ми можемо провести чесні вибори", - зазначив Ющенко.

"Коли ми зараз дивимося на послєвкусіє оце...знаєте, воно забирає радість для нації, для народу. Ми свідки брудних інтриг, кланових, і з однієї сторони, і з другої", - сказав глава держави.

"Це те, про що я попереджав. Жаль віддавати політику в руки тих людей, які будуть маніпулювати", - підкреслив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News