Одеський мер-утікач хоче в Україну

Понеділок, 22 лютого 2010, 16:53
Екс-мер Одеси Руслан Боделан хоче повернутися в Україну з Росії.

Відповідне звернення на адресу ЗМІ від імені екс-мера в понеділок розіслала колишній співробітник прес-служби Боделана Ірина Долматова, повідомляє Інтерфакс.

"Чи хочу я повернутися в Україну? Звичайно ж, хочу. Я хочу бути поруч зі своїми дітьми, онуками, хочу мати можливість ходити до могил своїх батьків, близьких, та й, чого гріха таїти, самому бути похованим на рідній землі", - зазначив він.

"Чим я займуся, повернувшись на Батьківщину? Відверто кажу - не знаю. Я знаю тільки одне - я ще готовий послужити народу України, послужити своєму рідному місту, області, і мене абсолютно не турбує, на якій посаді це можна буде робити", - йдеться у зверненні.

У повідомленні, однак, сказано, що повернення Боделана в Одесу залежить від того, чи буде знято з нього кримінальне обвинувачення.

Також екс-мер у своєму зверненні підкреслює, що попередні повідомлення про його повернення до Одеси були провокаціями.

"Хочу відразу сказати, що галас у ЗМІ, який піднявся навколо мого імені, публікація нібито мого звернення до одеситів - чергова чорна акція, чергова спекуляція на моєму імені, і я до цих справ не маю ніякого відношення", - наголошується у повідомленні.

У 2005 році проти Боделана прокуратура Одеської області порушила кримінальну справу за підозрою у зловживанні службовим становищем, а МВС оголосило його в розшук.

Пізніше стало відомо, що екс-мер працевлаштований в Санкт-Петербурзі (Росія).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...