Ющенко в день народження попрацює, а потім посидить із "лояльними"

Вівторок, 23 лютого 2010, 08:35

Президент Віктор Ющенко відзначить свій 56-ий день народження у Києві.

Як повідомила його прес-секретар Ірина Ванникова "Українським новинам", першу половину дня президент проведе на своєму робочому місці.

Увечері ж на честь його дня народження відбудеться прийом у готелі "Президент Готель" (Київ), взяти участь у якому запрошено понад 200 осіб.

Один із народних депутатів сказав газеті "Сегодня": "Будуть (на святкуванні) люди з секретаріату президента і лояльні до Ющенка депутати: Лілія Григорович, Ярослав Кендзьор, Андрій Парубій, Ксенія Ляпіна. В'ячеслав Кириленко - під питанням".

За його словами, захід почнеться о 18.00.

Депутати вирішили разом подарувати Ющенку картину "відомого сучасного художника". "Але поки ми її не бачили", - сказав газеті один із депутатів.

"А я при нагоді подарую Віктору Андрійовичу книги про козацтво. Мене, до речі, не виявилося в числі запрошених", - сказав друг президента, заступник мера Києва Євген Червоненко.

Як відомо, Віктор Ющенко народився 23 лютого 1954 року у селі Хоружівка в Сумській області.

Торік президент святкував день народження у держрезиденції "Синегора" в Івано-Франківській області. А в 2008-му - в елітному ресторані "Трипілля" під Києвом, куди приїхав його кум, грузинський президент Михайло Саакашвілі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News