Директор шахти, що підтримав на виборах Тимошенко, зник?

Вівторок, 23 лютого 2010, 14:19

Прокуратура шукає керівника підприємства "Ровенькиантрацит" Юрія Зюкова, який зник.

Про це повідомив виданню "Дело" народний депутат від Партії Регіонів Володимир Ландик.

"Усі мешканці Ровеньків не знають де він. Його немає на робочому місці, і навіть його дружина не знає його місце розташування", - заявляє Ландик.

За неперевіреними даним, керівник вугільного підприємства виїхав через Німеччину до Ізраїлю.

Зюков, який обіймав декілька років тому посаду першого заступника міністра вугільної промисловості України, був зі скандалом виключений із Партії регіонів за підтримку Юлії Тимошенко. Він публічно виступав з агітацією за прем'єра у Луганській області, коли вона висунула свою кандидатуру на посаду президента.

Як стверджує "регіонал" Ландик, після перемоги Віктора Януковича, Зюков зник.

За словами нардепа, діяльністю гендиректора "Ровенькиантрацит" уже зайнялася місцева прокуратура.

"Зараз у шахтоуправлінні знаходяться представники прокуратури, які займаються розслідуванням тих махінацій і розкрадань, якими Зюков займався перед виборами і під час них", - сказав Ландик.

Він повідомив, що Верховна Рада також створить тимчасову комісію з розслідування розкрадань на "Ровенькиантрацит".

"Уже підготовлені всі необхідні для цього документи і передані голові Верховної Ради Володимиру Литвину. Очікується, що головою комісії виберуть мене", - зазначив Ландик.

У свою чергу, керівник виборчого штабу Тимошенко у Луганській області, народний депутат Наталя Королевська спростувала звинувачення Ландика на адресу Зюкова.

"За нашою інформацією Юрій Зюков перебуває у відпустці і найближчим часом збирається повернутися на своє робоче місце. Звинувачуючи Зюкова у втечі закордон і фінансових розкраданнях, пан Ландик усього лише намагається звести свої особисті рахунки з ним", - заявила вона виданню.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування