БЮТ заявляє про шантаж та залякування з боку "Регіонів"

Вівторок, 23 лютого 2010, 14:22
 

Партія регіонів шантажує та залякує депутатський корпус, заявляє фракція БЮТ.

Так у БЮТ прокоментували відкликання Партією регіонів проекту постанови про відставку уряду Юлії Тимошенко на доопрацювання.

БЮТ нагадує, що пропонував 24 лютого скликати позачергове засідання, щоб на ньому розглянути відставку уряду і продемонструвати, що вони "не тримаються за владу".

На переконання БЮТ, у відкликання проекту постанови є просте пояснення - "у Партії регіонів нині немає голосів народних депутатів, які б підтримали відставку діючого уряду... окрім того вони не можуть створити нову коаліцію у парламенті".

"Саме тому вони вдаються до цинічного фарсу, брутальної брехні і блефу. Насправді ж, наші опоненти повертаються до своїх старих перевірених методів: підкупу, залякування і шантажу депутатського корпусу", - додають в блоці.

З огляду на це БЮТ заявляє: "Якщо Партія регіонів дійсно хоче взяти на себе відповідальність за країну, то вона повинна це робити чесно, прозоро і відкрито".

"Жодній політичній силі ми не дозволимо перетворювати законодавчий орган держави на майданчик політичної корупції, таємних оборудок і торжищ народними обранцями", - попереджає БЮТ.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...