"Нянькою" Януковича можуть стати два чоловіки на Л?

Вівторок, 23 лютого 2010, 15:34

Одна з ймовірних кандидатур на посаду глави секретаріату при президенті Вікторі Януковичі - Олександр Лавринович.

Про це Інтерфакс-Україна повідомило джерело, близьке до Ради національної безпеки.

У той же час інше джерело сказало, що на посаду глави президентської канцелярії розглядається кандидатура народного депутата Сергія Льовочкіна (під час перебування Леоніда Кучми президентом був його першим помічником).

Однак є інформація, що Льовочкін, якого характеризують, як сильного менеджера, може очолити державне управління справами.

При цьому джерело, близьке до РНБО, думає, що на посаді керівника ДУС залишиться його нинішній глава Ігор Тарасюк, який зайняв цю посаду в 2005 році. Як відомо, Держуправління справами забезпечує діяльність глави держави.

Співрозмовник агентства також повідомив, що багато колишніх співробітників головної служби державного протоколу і церемоніалу секретаріату, що при президенті Ющенкові змушені були перейти на іншу роботу, повертаються в "будинок з химерами" на Банковій (у цьому будинку знаходиться служба протоколу).

За інформацією джерела, частина працівників прес-служби президента перейде на роботу в штаб партії "Наша Україна", однак у деяких є шанс залишитися в секретаріаті при новому президенті.

За тиждень до інаугурації в будинку секретаріату були помічені люди з команди обраного президентом Віктора Януковича, що вже працювали в цьому будинку в часи президента Леоніда Кучми.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування