Дружина надарувала Ющенку жіночих костюмів на день народження

Вівторок, 23 лютого 2010, 17:48

Президента Віктора Ющенка з днем народження привітали Юлія Тимошенко і Віктор Янукович.

Про це журналістам розповів сам Ющенко перед початком святкування його дня народження у "Президент-готелі".

На питання, чи привітала його Тимошенко, він відповів: "Дзвонила 20 хвилин тому".

Крім того, за словами Ющенка, Янукович привітав його "особисто".

"Побажав многіє благіє літа", - сказав президент.

Також, за словами Ющенка, дружина Катерина подарувала йому "десять жіночих костюмів національного вбрання з різних регіонів України" та декілька чоловічих національних костюмів.

Глава держави розповів, що його привітали діти: "Софійка подарувала два вірші про Україну, які написала сама. Вчора до неї прийшла муза і вона одразу написала обидва вірші".

Ющенко також покликав свого сина Тараса продекламувати перед журналістами вірша, якого він йому подарував, однак Тарас засоромився це робити.

Президент приїхав на свій день народження з 30-хилинним запізненням, але ще пізніше приїхали глава секретаріату президента Віра Ульянченко, депутат В’ячеслав Кириленко, заступник глави секретаріату президента Марина Ставнійчук та віце-прем'єр Іван Васюник.

Крім того, привітати Ющенка приїхали глава Нацбанку Володимир Стельмах, секретар РНБО Раїса Богатирьова, "співочий ректор" Михайло Поплавський, депутат Оксана Білозір.

На свято до Ющенка приїхали також міністр юстиції Микола Оніщук, міністр з надзвичайних ситуацій Володимир Шандра, міністр охорони здоров'я Василь Князевич, міністр екології Георгій Філіпчук, міністр молоді та спорту Юрій Павленко, керівник служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж.

Також приїхала група депутатів від НУ-НС - Андрій Парубій, Іван Стойко, Ярослав Кендзьор, а також новоспечений герой України, БЮТівець Григорій Омельченко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування