Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПАРЄ може припинити нагляд за Україною

Середа, 24 лютого 2010, 19:19

Президент Парламентської асамблеї Ради Європи Мевлют Чавушоглу сподівається, що найближчим часом ПАРЄ припинить моніторинг України.

Про це він сказав під час зустрічі зі спікером Володимиром Литвином, повідомляє прес-служба парламенту.

У відповідь Литвин заявив: "По закінченню післявиборного періоду ми мусимо і, я думаю, ми зможемо прийняти ті рішення, які Україна зобов'язалася прийняти, вступаючи до Ради Європи".

За його словами, Україна "повинна підійти до головування в Кабміні Ради Європи наступного року, виконавши всі свої зобов'язання як держава-член Ради Європи".

Також Литвин наголосив, що треба зробити все, щоб "завершення виборів не ознаменувалося б початком політичної війни, а судячи з останніх заяв, така загроза існує".

"Нам вкрай важливо зберегти парламентаризм в Україні, перетворивши при цьому парламент із обслуговуючої інституції на інституцію, яка задає напрям і надає поштовх розвитку країни", - зазначив спікер.

У відповідь президент ПАРЄ запевнив керівника українського парламенту в тому, що ПАРЄ та її комітети завжди будуть напоготові, щоб у разі необхідності надати допомогу Україні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...