Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Януковича приїдуть більше десятка глав держав

Середа, 24 лютого 2010, 22:07

На інаугурації новообраного президента Віктора Януковича будуть присутні 11 глав іноземних держав.

Про це повідомила прес-служба МЗС.

Також до Києва прибудуть 4 глави урядів, 4 глави парламентів, високі представники міжнародних організацій, а також керівники зовнішньополітичних відомств від 15 іноземних держав.

Станом на 20 годину 24 лютого до Києва вже прибули президенти Білорусі, Латвії, Литви та Македонії, керівники урядів та парламентів Грузії, Ізраїлю, Румунії, Словаччини, Таджикистану, йдеться у повідомленні.

Також прибули офіційні особи зовнішньополітичних відомств Австрії, Алжиру, Конго, Екваторіальної Гвінеї, Канади, Марокко, Лівії, Німеччини, Румунії, Словенії, Франції, Узбекистану.

Найближчим часом до Києва прибудуть лідери Болгарії та Вірменії, Молдови, Польщі, Угорщини та Чорногорії, прем’єри Азербайджану, Казахстану, віце-прем’єри Сербії, Туркменістану, керівництво Держдуми Росії, повідомила прес-служба.

Президента США на церемонії інавгурації буде представляти радник з питань національної безпеки генерал Джеймс Джоунс.

Делегація Європейського Союзу буде представлена президентом Європарламенту Єжи Бузеком, Міністром закордонних справ ЄС баронесою Кетрін Ештон та членом Єврокомісії Стефан Фюле.

ОБСЄ представлятиме діючий глава організації, міністр закордонних справ Казахстану Канат Саудабаєв, Парламентську Асамблею Раду Європи  - її голова Мевлют Чавушоглу, повідомило МЗС.

До учасників офіційної церемонії приєднаються високопосадовці від НАТО, СНД, ГУАМ, ОЧЕС, а також глави дипломатичних представництв, акредитованих в Україні, які представлятимуть свої держави на інавгурації, наголошується у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування