Янукович запропонував депутатам дружбу

Четвер, 25 лютого 2010, 09:51

Президент Віктор Янукович закликає парламент до співпраці.

Про це він заявив в своєму зверненні до українського народу, яке він проголосив після принесення присяги в Верховній раді.

 "Я звертаюся до всіх депутатів Верховної ради із закликом до співпраці в ім'я України", - наголосив він.

 "така співпраця матиме вирішальне значення для невідкладоного реформування влади, судочинства, внесення змін до Конституції", - наголосив він.

 "Сьогодні державою керує структура зшита в інтересах реалізації цілей окремих політиків. Це ж можна сказати про судочинство... ми повинні змінити існуючий стан речей", - наголосив він.

"Я підкреслюю: цю особливу роль у реформуванні системи державного управління бачу в Парламенті. Це – місце для дискусій. Це – місце для сильної опозиції, яка повинна контролювати дії уряду і президента. Але, в першу чергу, це – місце для сильної і стабільної парламентської більшості", - зазначив Янукович.

Він наголосив, що "взаємне несприйняття внаслідок поразки одних і перемоги інших є не лише деструктивним з позицій інтересів держави, але й глибоко аморальним".

"Адже сказано у Святому Письмі: "Мирися з твоїм противником швидко, коли ти ще з ним у дорозі…". Життя підтвердило цю просту і очевидну істину: люди не люблять, коли їм демонструють кулаки. Вони схильні більше довіряти тим, хто подає руку на знак миру", - зазначив він. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування