Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Політолог: У Януковича поки переміг Фірташ

П'ятниця, 26 лютого 2010, 13:34

Призначення в адміністрацію президента Віктора Януковича свідчать про тимчасову перемогу Дмитра Фірташа, люди якого будуть контролювати цю структуру.

Про це в п'ятницю на прес-конференції заявив політолог Віктор Небоженко, передає Ліга.

"З політологічної точки зору, оцінюючи нову структуру, нові призначення, можна сказати, що тимчасово переміг Фірташ, його люди контролюють адміністрацію, а Янукович такими призначеннями скоріше формує стратегію самоізоляції", - упевнений Небоженко.

Політолог вважає, що ці призначення свідчать про те, що виборчий штаб Януковича продовжує працювати, а сам Янукович ще тижня два буде знаходитися в стані політичної боротьби.

За його словами, призначені Ірина Акімова і Ганна Герман будуть займатися тим же, чим і в ході виборів.

"Герман буде займатися "чорним" і "білим" піаром, а Акімова - критикою діяльності уряду Тимошенко. А потім, мабуть, Акімова перейде в Кабінет Міністрів", - думає Небоженко.

Він позитивно оцінив перейменування секретаріату президента в адміністрацію.

"Це дуже правильно, тому що секретаріат президента - це було принизливо... Тому перейменування – найсильніша політична дія президента Януковича зараз. Тут не треба шукати якусь іронію, це говорить про те, що адміністрація стане справжнім політичним центром", - вважає він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування