Люди Тимошенко кажуть, що у Януковича використовують схему Гітлера

П'ятниця, 5 лютого 2010, 21:47
Команда Віктора Януковича збирається влаштувати на Донбасі масові провокації, які потім спробує звалити на політичних опонентів.

Про це заявили у штабі "Донбас" кандидата в президенти Юлії Тимошенко, повідомляє прес-служба БЮТ.

"На їх думку, технологи Януковича узяли на озброєння схему, завдяки якій в лютому 1933 року прийшов до влади в Німеччині Адольф Гітлер", - йдеться у повідомленні.

"Тоді, за декілька днів до виборів, націонал-соціалісти влаштували уявний підпал рейхстагу, в якому пізніше звинуватили політичних опонентів. Завдяки цьому Гітлеру вдалося  в останню мить підняти рейтинг своєї політичної сили", - наголосили у БЮТ.

"Команда Януковича влаштовує величезну пожежу по всьому Донбасу. Мало того, що вони за допомогою прокуратури і адміністративного ресурсу розвернули терор виборців", - зазначається в заяві.

"Фантазія реваншистів пішла далі: тепер вони намагаються звалити провину за прийдешні фальсифікації на політичних опонентів. Ця нехитра технологія, покликана замутити електоральну воду, в якій люди Януковича ловитимуть свою махінаторську рибку", - заявили в БЮТ.

У штабі "Донбас" Тимошенко стверджують, що "всі провокаційні заяви від команди Януковича стануть предметом юридичного розгляду, і всі охочі пограти в доморослих Гебельсів обов'язково закінчать своїм Нюрнбергом".

Як відомо, раніше Партія регіонів звинуватила БЮТ у зриві виборів у Луганській області.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування