Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ: Черновецький вигнав комунальників захищати інтереси Януковича

Неділя, 7 лютого 2010, 12:46
Працівникам комунальних підприємств Києва видали посвідчення кореспондентів муніципальних ЗМІ, щоб вони "представляли інтереси" Віктора Януковича.

Про це заявляє прес-служба фракції Блоку Юлії Тимошенко у Київській міськраді.

"Співробітникам комунальних підприємств міста Києва видали посвідчення кореспондентів муніципальних засобів масової інформації для того, щоб вони "представляли інтереси" кандидата на пост президента Януковича", - сказано в заяві.

"На окремих виборчих дільницях у Києві спостерігачі від БЮТ звернули увагу на те, що особи з посвідченням кореспондентів газети "Вечірній Київ" не є журналістами, а співробітниками комунальних підприємств інших профілів", - повідомляє БЮТ.

За його твердженням, "посвідчення преси цім людям видали на декілька днів - повернути їх необхідно протягом найближчого тижня".

"За словами самих псевдожурналістів, вони знаходяться на дільницях з метою контролю того, щоб "інтереси Януковича не були проігноровані", - сказано в повідомленні.

"Опинилися вони там за розпорядженням керівництва підприємств, на яких працюють. Людей було розподілено не по тих дільницях, де вони прописані. Таким чином, майже ніхто з них не має можливості проголосувати", - стверджує київський БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування