Регіонам натякнули, що вони добалакаються до прем’єрства Тимошенко

Вівторок, 9 лютого 2010, 11:03

В парламенті немає серйозних переговорів про створення коаліції під Віктора Януковича.

Такий висновок можна зробити з заяви депутата нунсівця Ігоря Кріля у відповідь на слова Бориса Колесникова про те, що "треба вже змінювати двері, інакше, коли почне формуватися нова коаліція, вона не витримає під їхнім (охочих від НУНС увійти у коаліцію) напором".

"Не двері у фракції НУНС потрібно міняти, а дахи над головами регіоналів потрібно ремонтувати" -  заявив у відповідь Кріль.

"У регіоналів позносило дахи над головою. Вони за два дні до другого туру наговорили стільки, що маючи відрив в 10 відсотків від Юлії Тимошенко у першому турі, Віктор Янукович ледве виграв у неї з різницею в 3 відсотки" - сказав депутат. 

"Прийшовши до влади, регіонали мали б розпочати серйозні переговори, які приведуть до консолідації політичних сил навколо виконання програми нового президента. Натомість сьогодні, крім наповнення інформаційного простору гучними заявами нічого серйозного не робиться" - заявив він.  

"Віктору Януковичу варто прищемити язики деяких своїх спікерів. А то вони і тепер договоряться до того, що замість бажаної для майбутнього президента коаліції в парламенті на основі Партії регіонів, отримають продовження прем'єрства Тимошенко та стабільну коаліцію на основі БЮТ" - додав на завершення Кріль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування