Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ хоче, щоб Литвин заблокував картки депутатів-прогульників

Середа, 10 березня 2010, 22:56

БЮТ вимагає від спікера Володимира Литвина заблокувати картки депутатів, які систематично пропускають засідання Верховної Ради.

Про це йдеться у заяві, яку поширила прес-служба блоку.

"Зусиллями Партії регіонів, спікера, політичних "лузерів" Верховна Рада з законодавчого органу держави перетворюється на механізм повної узурпації влади та насадження диктатури одного політичного клану", - зазначили у БЮТ.

"Завдяки маніпуляціям з виборчим законодавством, обманом та фальсифікаціям Віктор Януковича посів президентський пост. Зараз, такими ж методами формується коаліція в парламенті, і таким самим буде новий уряд", - йдеться у заяві.

"Тому ні у кого не виникає сумнівів: новостворена коаліція буде антиконституційною, і складатися вона буде із зрадників та політичних заробітчан", - вважають у блоці.

"Бо ті особи, які вже сьогодні голосують за відверто антиконституційні закони, завтра будуть у коаліції поза законом. Зараз вони не представляють нікого, самі по собі – вони лише гарматне м'ясо, "витратний матеріал", який потрібен їм лише на один день", - наголосила прес-служба.

У заяві підкреслюється, що "з’явилися новоспечені "рятівники", за окремими винятками, більшості з них соромно приходити до сесійної зали".

"Однак їх цілком влаштовує статус "тушки", яка тихо сидить на запічку і тішиться подачками та обіцянками, в той час, коли у сесійній залі голосують її карткою", - зазначили в блоці.

Фракція БЮТ вважає, що "кожен депутат, який проголосував за закон, чи інший нормативний акт, який грубо порушує Конституцію, повинен нести персональну відповідальність".

"Фракція звертається до Литвина з вимогою заблокувати картки тих народних депутатів, які систематично пропускають пленарні засідання Верховної Ради, а цими картками голосують невідомі особи намагаючись здійснити державний переворот", - йдеться у заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: