Тимошенко радить Януковичу не розслаблятись, бо у Раді буде її дух

Четвер, 11 березня 2010, 13:33

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила, що її дух буде завжди присутній в сесійній залі Верховної Ради.

Про це вона сказала на прес-конференції у четвер, коментуючи заяву "регіонала" Олександра Єфремова про те, що їй варто стати помічником депутата.

"Мені важко зрозуміти хід думок Януковича і Партії регіонів. У нас різна структура мислення. Буду я там чи я не буду, хай вони точно знають, що мій дух там буде присутній постійно і він ніколи не дасть їм робити те, що вони запланували робити з Україною", – заявила Тимошенко.

Лідер БЮТ зазначила, що буде керувати фракцією та блоком: "Я запланувала досить серйозну роботу по зміні структури роботи партії, по кадровому оновленню нашої політичної команди і цим я буду займатися особисто".

За словами Тимошенко, у кожній політичній силі завжди є "іуди" і ті, "хто продається за 30 срібняків". "Дуже добре, що Партія регіонів зараз виступає санітаром політичного лісу", - зазначила вона.

"Ми будемо уважно стежити за тим, як будуть розгортатися події і залежно від того, наскільки Янукович буде наступати на державні стратегічні інтереси, ми будемо вибирати тієї чи іншої сили інструменти боротьби", - заявила Тимошенко.

"Якщо він заступить досить далеко, ми знайдемо на нього управу", - переконана лідер БЮТ.

На запитання, який месидж вона може послати президенту, Тимошенко заявила: "Месидж Януковичу дуже простий – не розслаблятися".

Крім того, вона наголосила, що тільки її команда може провести в країні "справжні реформи". "Я хочу ще раз звернутися до людини, яку дуже поважаю, до Ліни Костенко, яка казала, що кожен фініш одночасно є і стартом", - додала Тимошенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування