Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступники Азарова "роздерибанили" обов'язки

П'ятниця, 12 березня 2010, 19:59

Прем’єр Микола Азаров доручив в проекті бюджету передбачити поетапне підвищення соціальних стандартів.

Про це йшлося під час його робочої наради з віце-прем’єрами та керівниками міністерств економічного і соціального блоків, повідомляє прес-служба Кабміну.

Крім того, у проекті держбюджету має бути передбачено запровадження податкових канікул для малого бізнесу, починаючи з другого півріччя 2010 року, фінансове оздоровлення державних монополій, які мають бути донорами бюджету.

Також на засіданні було визначено перелік урядових комітетів і сфери їх компетенції та розподілено обов’язки між віце-прем’єрами.

Зокрема, утворено новий урядовий комітет – з питань підготовки і проведення Євро-2012, який очолить Борис Колесніков. Прем’єр очолить урядовий комітет з системних структурних реформ, йдеться у повідомленні.

"Азаров підкреслив, що першочергове завдання всього уряду – до 11 квітня розробити збалансований, реалістичний бюджет на поточний рік, який є вирішальним інструментом виводу країни з кризи", - наголосила прес-служба.

"Цей бюджет доведеться розробляти в найгірших умовах повного розбалансування державної системи, і він фактично має стати рятівним колом економіки і соціальної сфери", - заявив прем’єр.

"Ідеологія, яку ми закладаємо в проект бюджету така: допомогти бідним і вразливим, а більшу відповідальність покласти на багатих і державні монополії", - заявив Азаров.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування