Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Білоконь літає з Бакаєм і Сацюком на риболовлю через усю Росію

Вівторок, 16 березня 2010, 15:19

Екс-голова МВС Микола Білоконь підтримує стосунки з екс-головою ДУС Ігорем Бакаєм і екс-першим заступником голови СБУ Володимиром Сацюком.  

Про це він розповів в інтерв'ю "Сегодня", відповідаючи на запитання про колишніх високопоставлених українських чиновників, які виїхали до Росії, як і Білоконь.

На запитання, чи спілкується екс-міністр із екс-головою Держуправління справами Бакаєм, він відповів: "Звичайно".

"Ми підтримували стосунки в Україні, і в Росії підтримуємо. Він уміє дотримуватися слова – а для мене це найголовніше. Далеко не всі сучасні бізнесмени можуть похвалитися цією рисою характеру", - зазначив Білоконь.

За його словами, Бакай "успішно займається бізнесом одразу в декількох напрямках (за інформацією газети, йдеться про енергопідприємства) і є акціонером декількох компаній, а живе разом із сім’єю – дружиною Наталею і дітьми – на Рубльовці".

Білоконь не знає, чи планує Бакай повертатися до України, але зазначив, що "Ігор Михайлович ще до "помаранчевої революції" замислювався над тим, щоб поїхати працювати в Москву, і зараз задоволений своїм життям".

У свою чергу, Сацюк, який фігурує у справі про отруєння Віктора Ющенка, за словами Білоконя, "живе і здраствує, успішно займається бізнесом".

Екс-міністр не уточнив, чим займається Сацюк, але за інформацією газети той нібито володіє рибзаводом на Далекому Сході і з партнерами вирощує рапс, співпрацюючи при цьому з Академією наук РФ.

За словами Білоконя, Сацюк "живе на Рубльовці" і "планує бувати в Україні".

Він іноді бачиться із Сацюком і Бакаєм: "На деякі свята збираємося разом. Іноді літаємо на риболовлю на Сахалін, Камчатку чи в Астрахань. У нас там багато друзів", - сказав Білоконь, зізнавшись, що вони і на полювання разом, "буває", їздять.

На запитання про екс-мера Одеси Руслана Боделана Білоконь зазнасив: "Ми усього декілька разів із ним зідзвонювалися. Тому я нічого конкретного сказати не можу".

Як відомо, Сацюк є одним із фігурантів у справі про отруєння Ющенка, яке, за офіційною версією, сталося на дачі в Сацюка. Проти Бакая і Боделана були порушені справи, зокрема, про перевищення службових повноважень. Але справи Бакая і Сацюка "розсипалися", вони нібито були зняті з міжнародного розшуку.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування