У Криму з'явилося нове начальство

Середа, 17 березня 2010, 11:40

Головою Верховної Ради Криму обраний Володимир Константинов, а главою ради міністрів АРК обраний "регіонал" Василь Джарти.

У ході таємного голосування його підтримали 86 депутатів, два депутати проголосували проти, три утрималися.

Було видано 93 бюлетеня для голосування. Усього в кримському парламенті 100 депутатів.

У бюлетенях для голосування значилася тільки кандидатура Константинова, який є лідером кримської організації Партії регіонів, главою фракції "За Януковича" у парламенті автономії.

Константинов заявив, що його обрання – "це великий аванс довіри" не тільки йому особисто, але і представникам Партії регіонів і президенту Віктору Януковичу.

Константинов після обрання запропонував кандидатуру Джарти. Він повідомив, що ця кандидатура, згідно з Конституцією автономії, погоджена з президентом Віктором Януковичем.

"За" Джарти проголосували 82 депутата, проти - один. Взяли участь у голосуванні 89 депутатів. Джарти 1958 року народження, уродженець Донецької області. До обрання був депутатом Верховної ради.

Константинову 53 роки, він є керівником фракції блоку "За Януковича" у парламенті Криму. До 5 березня 2010 року очолював корпорацію "Укрросбуд".

Раніше в середу парламент Криму прийняв відставку спікера – представника Партії регіонів Анатолія Гриценка. Він написав заяву про відставку.

УНІАН, Інтерфакс

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування