Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович доручив навести лад у Києві – і вказав як

Середа, 17 березня 2010, 14:39

Президент Віктор Янукович доручив прем’єру і столичній владі вирішити нагальні проблеми забезпечення життєдіяльності та розвитку Києва.

Відповідні доручення президент дав прем’єр-міністру Миколі Азарову, голові Київської міської держадміністрації Леоніду Черновецькому та головам райадміністрацій столиці, повідомляє прес-служба.

Вони викликані "незадовільним станом" забезпечення функціонування систем життєзабезпечення Києва, "низьким рівнем надання громадянам соціальних послуг" тощо.

Відтак, у суботу, 20 березня, Янукович доручив провести у Кабміні нараду щодо вирішення нагальних проблем забезпечення життєдіяльності та подальшого розвитку Києва за участю членів уряду, керівництва адміністрації президента, керівників столиці та райдержадміністрацій.

На нараді президент доручає приділити увагу, насамперед, таким питанням:

- визначення та подолання усіх конфліктних, больових та суспільно-резонансних проблем міста, жителів столиці;

- укріплення міської та районних ланок влади підготовленими професійними фахівцями, деполітизація органів місцевої виконавчої влади столиці;

- скорочення кількості заступників та чисельності апарату чиновників міської та районних держадміністрацій Києва, оптимізація витрат бюджету на їх утримання з урахуванням сучасних вимог;

- цільове, раціональне та обґрунтоване використання бюджетних коштів;

- дисципліна міжбюджетних розрахунків, повнота та своєчасність надходжень податків і зборів до місцевих бюджетів;

- своєчасність розрахунків за спожиті енергоносії та житлово-комунальні послуги;

- законність та ефективність використання земельних ресурсів та об'єктів комунальної власності міста;

- обґрунтованість рішень щодо реалізації тарифної політики у житлово-комунальній, транспортній та інших галузях економіки і соціальній сфері міста;

- стан техногенної безпеки столиці та її жителів.

Крім того, на нараді мають визначити пріоритетні напрямки реалізації важливих інфраструктурних проектів столиці, добудови незавершених об'єктів, розвитку дорожньо-транспортної галузі, медичного та соціального обслуговування населення.

Також мають вирішити питання щодо підготовки столиці до проведення заходів з нагоди святкування 65-ї річниці Дня Перемоги.

За результатами наради у тижневий термін її учасники мають підготувати узгоджені пропозиції щодо комплексних заходів, спрямованих на розв'язання проблем соціально-економічного розвитку міста, підвищення ефективності діяльності органів виконавчої влади Києва та посилення відповідальності посадових осіб.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування