Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У військово-морських силах нова голова

Четвер, 18 березня 2010, 10:25

Міністр оборони Михайло Єжель в Севастополі представив керівному складу флоту нового командувача ВМС віце-адмірала Віктора Максимова.

Єжель зачитав указ президента Віктора Януковича від 17 березня про звільнення з посади командуючого ВМС адмірала Ігоря Тенюха і зарахування його в розпорядження міністра оборони України.

Він також повідомив, що іншим указом президента від 17 березня командуючим ВМС України призначено Максимова.

Представляючи Максимова на новій посаді, міністр зазначив, що він за 6 років перебування на посаді першого заступника командувача українських ВМС став відомий всьому флоту "як людина, яка зробила дуже багато для того, щоб наші ВМС були".

Єжель висловив упевненість в тому, що новий командувач робитиме все можливе, щоб Військово-Морські сили зайняли гідне місце як серед видів Збройних Сил України, так і серед флотів світу.

Міністр акцентував увагу керівного складу флоту на пріоритетних завданнях, які сьогодні стоять перед національними ВМС і в цілому перед Збройними Силами України.

Єжель подякував колишньому командуючому ВМС Тенюху за роботу. Як сказав міністр, за той час, коли Тенюх очолював флот, "у Військово-Морських силах відбулися значні зміни, проведено величезну роботу".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування