Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович постійно на зв'язку з Медведєвим

Четвер, 18 березня 2010, 13:09

Президент Віктор Янукович має намір обговорити Дмитром Медведєвим питання будівництва мосту через Керченську протоку.

Про це Янукович заявив у четвер у Сімферополі, виступаючи перед адміністративно-господарським активом Криму, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Я думаю, що Росія зараз дуже зацікавлена в будівництві цього мосту в зв'язку з проведенням Олімпіади Сочі-2014. Я думаю, що ми з президентом Медведєвим 17-18 травня під час його офіційного візиту в Україну ухвалимо спільне рішення по будівництву цього мосту. Ми його повинні побудувати якомога швидше", - заявив президент.

Також, за словами Януковича, під час візиту Медведєва в Київ будуть обговорюватися питання торгово-економічного співробітництва, а також ті питання, рішення яких затягувалося останніх 5 років.


"Звичайно, ми ухвалимо низку рішень, які будуть спрямовані на поліпшення торгово-економічних відносин, на рішення тих проблемних питань, які в останні роки, фактично, не розглядалися і не вирішувалися", - сказав президент.


Глава української держави також відзначив, що знаходиться "у постійному діалозі" з російським президентом.

"Зідзвонюємося телефоном, готуємося. Наш робочий орган (міждержавна комісія Медведєв-Янукович) знаходиться в робочому процесі", - відзначив він.

Як повідомлялося, президент Росії Медведєв приїде в Україну з дводенним візитом 17 травня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: