Луценко нарахував, що заради Януковича даїшників стало на 120 більше

Четвер, 18 березня 2010, 13:30

Колишній глава МВС Юрій Луценко стверджує, що безперешкодне переміщення нинішнього президента Віктора Януковича по Києву й області забезпечують 120 даїшників.

Про це він сказав в інтерв’ю УНІАН.

"Я коли вдруге прийшов у міністерство, то виявив, що у Київській області побільшало на 120 працівників ДАІ. Виявилося, що це підрозділ охорони “Межигір’я” та супроводу (тодішнього) прем’єра Януковича. 120 – це надто багато. Це 30% усіх працівників ДПС у Київській області. Ми їх, звичайно, ліквідували, але зараз їх знову відновили", - сказав Луценко.

За його словами, усі попередні президенти їздили із Конча-Заспи, "а цей їздить з Вишгорода".

"Якщо їхати із Конча-Заспи, то паралізується лише Печерськ. А якщо з Вишгорода, то паралізується усе місто", - зазначив екс-міністр.

При цьому він висловив переконання, що такі дії нового керівника держави вказують на відновлення кучмізму в усіх його проявах.

"Бо й прем’єр-міністр у п’ятницю, коли їхав на концерт Валерії, то перекривався весь центр з нарядами ДАІ. Це самовідновлення стилю. Пам’ятаєте, як у фільмі термінатор  -  залізяка то розпливається, то відновлюється. Це отой кучмізм, який був розплавлений і нібито зник, тепер знову відновлюється", - сказав Луценко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News