Луценко каже, що його замінили найгіршим. Не вистачає лише Фокса з Горбатим

Четвер, 18 березня 2010, 13:51

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що його наступник Антолій Могильов – "найгірший вибір з кадрового резерву Партії регіонів".

Таку думку він висловив в інтерв’ю УНІАН.

"Адже весь час дискутувалися прізвища Джиги, Корнієнка, Купянського, навіть Рената Кузьміна. Але я відчував, що буде Могильов. З однієї простої причини. Це людина – комфортна особисто для президента Януковича. Його роль зведеться до сліпого виконання будь-яких наказів, без запитань, чому і як", - заявив Луценко.

"Зрозумійте: усі розмови про професіоналізм – це для лохів, насправді йде захоплення донецькою командою всіх можливих і неможливих посад. Могильов служив начальником міськвідділу Макіївки, а звідти вийшов знаменитий авторитет Вася Біта, він же Джарти. Джарти став відповідати від Партії регіонів за Крим, недарма у 2007 році Могильов поїхав начальником міліції від ПР у Крим", - додав він.

"Нещодавно ходили чутки, що сам Джарти почав розглядатися на керівника МВС, але, очевидно, зрозуміли, що незручно призначати його у зв’язку з його бурною молодістю. Усе ж таки біля МВС стоїть пам’ятник Шарапову і Жеглову, а з приходом Джарти його б довелося міняти на Фокса й Горбатого… Тому вирішили, краще поставити його підручного", - зазначив Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування