"Дерибану" парламентських портфелів, швидше за все, не буде

Четвер, 18 березня 2010, 21:06

Переформатування комітетів зупинить роботу парламенту як мінімум на два місяці.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов в ефірі 5 каналу.

"Якщо ми зараз вплутаємося в процес переформатування комітетів, то ми, як мінімум, на два місяці зупинимо роботу парламенту. В даний час це неприпустима розкіш для нашої держави", - вважає він.

"Швидше за все, що буде прийнята формула, що комітети, сформовані на момент формування даної сесії, будуть залишатися такими і надалі. Будуть тільки замінюватися люди, які пішли з комітетів", - заявив Єфремов.

Регіонал додав, що "по керівникам, судячи з усього, буде та ж сама формула прийнята".

Крім того він не виключив, що буде проведено рейтингове голосування по кандидатах на посаду першого віце-спікера.

"У нас є проблема тут, тому що в регламенті проголосована норма, коли потрібно взяти 300 бюлетенів, щоб проголосувати за кандидатуру першого віце-спікера", - заявив Єфремов.

"Безумовно, коли опозиція має блокуючий з даного питання пакет акцій, то це буде складно зробити. Але я думаю, що немає нерозв'язуваних питань. Питання вирішуються в процесі переговорів", - підкреслив регіонал.

"Найбільш реально рішення цього питання лежить в площині, якщо фракції, які хотіли б мати свого першого віце-спікера, запропонують свої кандидатури, це буде винесено на голосування в зал, і ми визначимося, яка з кандидатур набере більшу кількість голосів", - заявив він.

Українськими правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування