Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович визначив Льовочкіну структуру

Четвер, 18 березня 2010, 21:36

Граничною чисельністю працівників адміністрації президента є 424 штатні одиниці.

Це визначено указом президента Віктора Януковича, який оприлюднений на сайті глави держави.

Крім того, документом також визначена структура адміністрації президента, до складу якої входить глава адміністрації президента, його два перших заступника, в тому числі перший заступник глави адміністрації - представник президента у Конституційному Суді.

Також до складу органу входить сім заступників глави адміністрації президента, прес-секретар президента, прес-служба, радники глави держави.

У структурі адміністрації президента передбачене головне управління державного протоколу та церемоніалу, головне управління з питань регіональної та кадрової політики, головне державно-правове управління, головне управління документального забезпечення та низка інших управлінь.

Також встановлено, що штатний розпис адміністрації президента в межах граничної чисельності працівників органу затверджується в установленому порядку главою адміністрації президента.

Крім того, указом визначено, що Кабмін має визначити умови оплати праці працівників адміністрації та вирішити в установленому порядку питання віднесення відповідних посад працівників адміністрації до категорій посад державних службовців.

Іншим указом Янукович створив "комісію з припинення секретаріату президента", главою якого призначена перший заступник глави адміністрації президента Олена Лукаш.

Ця комісія має здійснювати до закінчення ліквідації секретаріату президента повноваження з управління справами секретаріату та здійснити заходи з ліквідації секретаріату президента, в тому числі попередження працівників секретаріату про наступне вивільнення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...