Клюєв клянеться, що в Кабміні немає угруповань

Четвер, 18 березня 2010, 22:40

У Кабміні немає ніяких окремих угруповань.

Про це заявив перший віце-прем'єр Андрій Клюєв в інтерв'ю журналу "Профіль".

"Ніяких окремих угруповань в Кабміні немає. Це дійсно уряд однодумців. Всі досить кваліфіковані фахівці", - підкреслив він.
 
Крім того, Клюєв заявив, що нова коаліція в парламенті конституційна.

"Ми зараз звернулися до Конституційного Суду і, сподіваюся, отримаємо найближчим часом однозначну відповідь. Наші юристи довго працювали над цим питанням. І перш, ніж робити цей крок, ми все зважили, проконсультувалися з юристами", - сказав він.

Перший віце-прем'єр зазначив: "Це конституційно, і це - єдиний вихід, щоб зберегти Україну, як державу".

Крім того, Клюєв заявив, що "перше і основне завдання - це зробити бюджет".

"Він буде готовий у перших числах квітня. І вже в першій декаді бюджет буде поданий до Верховної Ради", - сказав він.

"Найбільший сюрприз - це те, що бюджету-2010 взагалі немає. Їм ніхто не займався, і, крім боргів, більше нічого немає. Таке відчуття, що пройшлися пилососом", - зазначив перший віце-прем'єр.

За його словами, для підготовки бюджету уряду "потрібно прийняти по всіх міністерствах і держмонополіях програми розвитку, того ж самого авіабудування, ПЕК, інших галузей".

"Вирішити, будемо будувати мости через Дніпро або не будемо. Багато питань і по підготовці Євро-2012. Це завдання найближчих двох-трьох тижнів. І вони дуже серйозні. А далі - є програма президента Віктора Януковича і завдання її реалізації", - сказав Клюєв.

"Програма дій уряду зараз готується на базі програми президента паралельно з бюджетом. Все робиться з коліс", - підкреслив урядовець.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування