Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Від Тимошенко на місцях почали йти соратники?

Понеділок, 22 березня 2010, 11:45

Хмельницький губернатор Василь Ядуха зможе сформувати в облраді "прорегіональну" більшість завдяки "бютівцям", що вийдуть із фракції.

Таку думку висловив газеті "Дело" депутат Хмельницької обласної ради Михайло Немов.

За його словами, "губернатор Хмельниччини Василь Ядуха зможе за допомогою ініціативних депутатів створити конструктивну більшість".

Немов зазначив, що він уже написав заяву про вихід із фракції БЮТ і його приклад наслідуватиме незабаром велика частина депутатів цієї фракції.

Зараз у Хмельницькій облраді 35 бютівців. Усього ж у облраді 90 депутатів.

На другому місці – фракція "Нашої України" – 24 депутати. "Литвинівців" – 10 депутатів, соціалістів і "регіоналів" – по 8 осіб. Найменше – 5 людей – у фракції "УНП – Україна Соборна".

Таким чином, щоб отримати більшість у облраді, "регіоналам" слід об'єднатися з соціалістами і фракцією "Народного блоку Литвина" і "домовитися" ще з 20-ма депутатами з БЮТ і "Нашої України".

Як відомо, керівник обласної організації Партії регіонів Василь Ядуха був призначений 19 березня губернатором Хмельницької області. До цього областю керував Іван Гавчук, представник "Єдиного Центра".

Наприкінці минулого тижня адміністрація президента призначила низку голів облдержадміністрацій. У п'ятницю в 14 областях пройшло представлення нових голів регіонів, інші десять будуть призначені в найближчі дні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування