Губернатор за заповіддю Януковича змусить підлеглих "плазувати на колінах"

Понеділок, 22 березня 2010, 12:23

Губернатор Одеської області Едуард Матвійчук попередив своїх підлеглих про те, що якщо вони хочуть залишитися в органах влади, їм доведеться "плазувати на колінах".

Таку заяву він зробив у понеділок в ході апаратної наради, передає кореспондент "Одесинформа".

Губернатор повідомив, що найближчим часом в обладміністрації буде створена потужна прес-служба, і кожен чиновник буде звітувати не тільки перед губернатором, але і перед людьми.

За його словами, він поставив собі задачу через невеликий термін структурно перешикувати облдержадміністрацію і зробити так, щоб було "не соромно дивитися людям в очі".

"Хто готовий працювати на цих умовах, умовно кажучи, 24 години на добу, хто почуває в собі потенціал для цього - той буде працювати", - додав  Матвійчук.

При цьому він уточнив, що всі професіонали залишаться в структурі облдержадміністрації, але вони повинні бути готові до того, що, як сказав президент Віктор Янукович, "кожному доведеться на колінах повзати".


Також губернатор запевнив, що тепер усі райадміністрації будуть працювати цілком під контролем обласної.

"Ніхто не буде жити своїм життям, а буде під контролем, і навіть, якщо треба, під пресом", - підкреслив він.

Губернатор додав, що основний пріоритет обласної влади в роботі - заробляти гроші в бюджет регіону, "а не вибивати". Для цього будуть прийняті спеціальні програми, що будуть спрямовані на поліпшення інвестиційної привабливості області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування