Янукович попередив Герман, що "ініціатива завжди наказуєма"

Понеділок, 22 березня 2010, 15:55

Президент Віктор Янукович призначив відповідальних посадових осіб за пріоритетні напрямки здійснення реформ в Україні.

Це сталося під час засідання комітету з економічних реформ, повідомляє УНІАН.

Зокрема, віце-прем’єр-міністр Борис Колесніков очолив групу технологічної модернізації економіки і розвитку інфраструктури; віце-прем’єр-міністр Володимир Семиноженко - групу реформ соціальної сфери і підвищення якості життя; віце-прем’єр-міністр Віктор Тихонов - групу регіонального економічного розвитку.

Віце-прем’єр Сергій Тігіпко очолив групу сталого економічного розвитку бізнес-клімату та інвестицій; міністр закордонних справ Костянтин Грищенко відповідатиме за напрямок міжнародної інтеграції і співпраці; міністр юстиції Олександр Лавринович опікуватиметься законодавчим та інституційним забезпеченням реформ.

Водночас під час обговорення організаційної структури і пріоритетних напрямків діяльності комітету з економічних реформ заступник глави адміністрації президента Ганна Герман виступила з ініціативою також утворити робочу групу з реформування гуманітарної сфери і культури та висловила готовність очолити цей напрямок.

У свою чергу президент Янукович зауважив, що "ініціатива завжди наказуєма" і, не отримавши заперечень від членів Комітету з економічних реформ, схвалив ініціативу Герман щодо реформування гуманітарної сфери і культури.

Глава держави також доручив главі своєї Адміністрації, головам обласних державних адміністрацій, голові Ради міністрів АР Крим у десятиденний термін утворити регіональні комітети з економічних реформ та налагодити координацію в роботі з виконавчим секретарем комітету з економічних реформ Іриною Акімовою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування