Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович хоче зустрічати Медведєва з новою газовою угодою

Понеділок, 22 березня 2010, 18:43

Нова угода з Росією щодо ціни на газ має бути підготовлена до візиту президента РФ Дмитра Медведєва в Україну.

Про це заявив президент Віктор Янукович під час зустрічі з главою Міністерства закордонних справ Костянтином Грищенком, повідомляє прес-служба глави держави.

"Серед інших питань, які потребують врегулювання в ході візиту президента Росії, – демаркація кордону між двома державами, співпраця у сфері літакобудування, атомній енергетиці, залучення російських інвестицій (передусім, у рамках підготовки до Євро-2012), а також торговельно-економічна співпраця", - йдеться у повідомленні.

Що стосується співробітництва в сфері атомної енергетики, Янукович наголосив на необхідності збудувати в Україні три нових атомних блоки.

"У нас є практика робити це спільно. І спільно ми можемо майже стовідсотково забезпечити усім необхідним обладнанням будівництво цих блоків", – підкреслив президент.

Крім того, Грищенко поінформував главу держави стосовно виконання його доручень з підготовки пропозицій до законопроекту про засади внутрішньої і зовнішньої політики України, а також щодо підвищення ефективності роботи українських торговельно-економічних місій за кордоном.

"Міністр поінформував президента про результати своєї робочої поїздки до Москви. Він також констатував, що у Москві нині надають дуже великого значення зміні атмосфери у відносинах між двома державами", - йдеться у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування