Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКА НЕ ВИСЕЛИЛИ З ДЕРЖАВНОЇ ДАЧІ. ФОТО

Понеділок, 22 березня 2010, 18:51

Питання про виселення Віктора Ющенка з державної президентської дачі досі не вирішено.

Це випливає з відповіді, яку новий керівник Державного управління справами Андрій Кравець надіслав БЮТівцю Андрію Портнову.

У своєму запиті Портнов просив ДУС повідомити, чи була закріплена за Віктором Ющенком державна дача №29, на якій він проживав за часів президентства.

Також Портнов просив здійснити інвентаризацію державного майна, яке знаходилося у користуванні Ющенка на державній дачі №29 на момент набуття ним повноважень президента та після їх припинення.

У відповідь керівник ДУС повідомив Портнову, що "Державне управління справами не розглядало питання" про передачу Ющенку в довічне користування дачі №29.

"Позачергова інвентаризація майна на вказаній дачі може бути проведена після вирішення питання щодо її звільнення, про що вас буде повідомлено додатково", - також ідеться у відповіді.

 

Як відомо, під час прощальної прес-конференції на посаді президента Ющенка запитали, чи забере він з собою державну резиденцію, в якій проживає.

Ющенко у відповідь заявив, що "за статусом державним посадовцям певного рівня відповідно до закону належить таке право".

"Як розпорядиться майбутній президент по відношенню до мене – це запитання до нього. Скажуть "на вокзалі" – буду на вокзалі, скажуть "по закону, є таке рішення" – я його прийму. Подивимось...", – сказав Ющенко.

Президентська дача №29, на якій досі проживає Ющенко 

Водночас в Україні немає закону, який би регламентував право президента довічно залишати собі державну дачу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування