Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича непокоїть українська зброя

Понеділок, 22 березня 2010, 19:49

Президент Віктор Янукович занепокоєний станом озброєння і військової техніки Збройних Сил України.

Про це він заявив під час робочої зустрічі з керівником Міноборони Михайлом Єжелем, повідомляє прес-служба глави держави.

Янукович наголосив на необхідності вирішення питання фінансування Збройних Сил, зокрема, передбачити для цього необхідні кошти у проекті бюджету-2010.

"Усі ресурси, які сьогодні є в країні, нам в жодному разі не можна "розмивати". Треба їх сконцентрувати на конкретних напрямках, визначивши їх пріоритетність", – підкреслив він.    

Президент наголосив, що перш за все хотів би почути від міністра пропозиції стосовно вдосконалення системи управління Збройними Силами.

"Дуже важливо, щоб ці заходи не зашкодили загальному стану Збройних Сил і було збережено їх необхідну боєздатність та керованість", – підкреслив Янукович.  

Він звернув увагу на соціальну складову: "Вона повинна бути максимально врахована, тому що ми маємо зберегти професіоналів і усунути соціальну несправедливість по відношенню до військовослужбовців".

Глава держави також наголосив на необхідності безумовного виконання взятих міжнародних зобов’язань.

У свою чергу, Єжель подякував президентові за підтримку при підготовці проекту бюджету.

При цьому він наголосив, що "програми розвитку озброєння, військової техніки, програми розвитку Збройних Сил, які були затверджені на 2006 – 2011 роки, фактично були провалені". 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування