Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко у середу умовлятиме МВФ

Вівторок, 23 березня 2010, 15:03

Віце-прем'єр Сергій Тігіпко у середу, 24 березня, проведе зустріч з представниками місії Міжнародного валютного фонду.

Про це повідомив прем'єр Микола Азаров під час зустрічі з заступником Міністра фінансів США Крістофером Смартом.

"Ми плануємо відновити роботу з міжнародним валютним фондом і завтра відбудеться зустріч Сергія Тігіпка з місією МВФ", - повідомив Азаров, інформує сайт уряду.

За його словами, Україна розглядає дві можливості взаємодії з Міжнародним валютним фондом: або продовження існуючої програми співпраці, або розробка нової багаторічної програми.

"Ця програма нам потрібна в першу чергу для того, щоб приступити до реалізації  таких необхідних для України реформ", - підкреслив прем'єр-міністр.

Глава уряду підкреслив, що саме в період проведення системних реформ фінансова підтримка Міжнародного валютного фонду доречна для України:

"Необхідна допомога в реформуванні нашої економіки. Ми розраховуємо на те, що співпраця з МВФ стане хорошим фоном для залучення інвестицій. Ми обов’язково зробимо свою країну найпривабливішою в Східній Європі в плані залучення інвестицій".

При цьому заступник міністра фінансів США зазначив, що відновлення співпраці з МФВ – це потужний сигнал, як для зовнішніх, так і для внутрішніх інвесторів:

"Для зовнішніх партнерів важливо бачити, що ви виконуєте і навіть трохи перевиконуєте програму співпраці з МВФ. Це приваблюватиме інвесторів".

"Покладаємо великі сподівання на те, що ви досягнете порозуміння з місією Міжнародного валютного фонду на взаємовигідних параметрах", - відмітив Крістофер Смарт.

 Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування