Янукович висловив співчуття Медведєву

Понеділок, 29 березня 2010, 10:25

Президент України Віктор Янукович висловив співчуття президенту Росії Дмитру Медведєву у зв'язку з вибухами в московському метро.

"З почуттям глибокої скорботи в Україні дізналися про трагедії, що сталися в результаті вибухів у московському метро і призвели до численних людських жертв", - йдеться у його співчутті, повідомляє прес-служба президента України.

"У нашій країні розділяють біль важкої і непоправної втрати, що спіткала Російську Федерацію", - співчуває Янукович.

"Від імені народу України і від себе особисто висловлюю Вам, шановний Дмитре Анатолійовичу, родинам загиблих і всьому дружньому російському народові найщиріші співчуття", - звертається він до Медведєва.

У понеділок вранці у московському метрополітені сталися два вибухи - на станціях метро "Луб’янка" і "Парк культури" – через які, за останніми даним, загинули 35 осіб.

Зокрема, при вибуху на станції "Луб’янка" у понеділок вранці загинуло 23 людини, ще 18 постраждало, на станції "Парк культури" загинуло 12 осіб, 15 постраждало

За фактом цих вибухів порушено кримінальну справу за ст. "Тероризм".

Як повідомили в Федеральному оперативному штабі, вибухи на станціях "Луб’янка" і "Парк культури", за припущенням, здійснили терористки-смертниці.

Міністерство закордонних справ України перевіряє, чи є серед жертв вибуху в московському метро українські громадяни.

"Інформація з приводу наявності поранених чи загиблих громадян України на цей час поки не надходила", - повідомили в прес-службі МЗС України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування