Кравчук розповів, що у Тимошенко є "проблема, яка не вирішується"

Вівторок, 30 березня 2010, 14:29

Опозиція найближчим часом "піде в наступ", заявляє екс-президент Леонід Кравчук.

В інтерв’ю газеті "День" він зазначив, що опозиція формується паралельно з владою, а Юлія Тимошенко зараз "чекає, а що ж буде далі".  

"Як тільки влада почне "виконувати" завтра свої обіцянки, так як вона їх "виконує" сьогодні, то найближчим часом опозиція піде в наступ. Їй зараз просто ще не має з чим іти в наступ", - сказав екс-президент.

За словами Кравчука, "у Тимошенко зараз є проблема, яка не вирішується".

"Це проблема створення єдиної або, принаймні, координованої опозиції", - сказав екс-президент.

"Я їй сказав, що сподівання на єдину опозицію – це манівці. Цього ніколи не буде в наших умовах: надто різні люди, надто різні завдання і надто різний склад електорату. Тому сподіватися, що все буде як вона хоче (мова про єдність) – нереально", - зазначив він.

"Але домовитися на рівноправних, розумних засадах, скоординувати свої дії (не для того, аби щоденно долати владу, а для того, щоб пропонувати альтернативні програми) – цілком можливо", - сказав Кравчук.

"Хотілося б, аби хоч раз демократи продемонстрували здатність об’єднуватися не за годину до розстрілу, а хоча б за три години", - додав він.

Як відомо, Кравчук під час виборів президента-2010 підтримував на той час прем’єра, кандидата в президенти Юлію Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування