Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ЗАМКНУЛА В ШТАБІ ДЕПУТАТІВ, ЩОБ ЗБЕРЕГТИ КИЇВЩИНУ

Вівторок, 30 березня 2010, 17:57

Голова Київської облради Володимир Майбоженко, а також два його заступники Лариса Піотрович і Олег Каленик (усі - фракція БЮТ) подали заяви про складання повноважень.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив перший заступник голови Київської обласної ради Олександр Качний.

"Ми таку заяву бачили, вона зареєстрована у відділі кадрів, ксерокопія в нас на руках", - сказав Качний.

При цьому він повідомив, що через відсутність фракції БЮТ у вівторок не відбулася сесія облради, на якій депутати повинні були задовольнити заяву Майбоженка, Піотрович і Каленика.

"Сьогодні фракція БЮТ у повному складі була закрита на Турівській (у штабі БЮТ ) Юлією Володимирівною, і вона не дала їм можливості прийти в зал і проголосувати за те, щоб задовольнити заяви, які написало керівництво - Майбоженко, Піотрович і Каленик - для того, щоб піти в опозицію", - відзначив Качний.

Він нагадав, що фракція БЮТ у Верховній Раді закликала керівників фракції БЮТ з місцевих рад усіх рівнів піти в опозицію до влади.

"Керівництво Київської облради виконало те, що було сказано, але сьогодні Юлія Володимирівна передумала - вона вважає, що обласна рада повинна піти в опозицію, а Майбоженко має залишатися головою облради", - сказав він.

За словами Качного, близько 50 депутатів Київської облради підписалися під тим, щоб задовольнити подані заяви керівництва облради і дати їм можливість конструктивно працювати в опозиції.

Він також нагадав, що на сьогоднішній день до складу фракції БЮТ в облраді входить 61 депутат. Усього до складу облради входить 120 депутатів.

За його словами, після зміни керівництва в облраді буде створена конструктивна більшість, що зможе співробітничати з новим керівництвом Київської обласної держадміністрації.

Раніше повідомлялося, що Богдан Губський, який контролює київську фракцію,  домовився з губернатором Київщини Присяжнюком про співпрацю.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування