Ющенко прямо з "відключки" перейшов в опозицію

Середа, 31 березня 2010, 15:51

Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко заявляє, що знаходиться в опозиції до чинної влади.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "День", повідомляє прес-служба Ющенка.

"Я не при владі, а отже, я в опозиції. Це є факт". Він додав, що глибина опозиційності і її характер буде визначатися на політичній раді та на З'їзді "Нашої України".

Він наголосив, що нова влада вже зробила першу фатальну помилку та отримала червону картку, не розпочавши політичний діалог.

Лідер "нашоукраїнців" зазначив, що переможець на виборах набрав менше 50%, і це мало спонукати його до консолідації та єдності. "Це гарна нагода почути всіх і стати Президентом всієї України, а не лише її частини", - сказав Ющенко. "Цього не відбулося", - підкреслив він.

Ющенко зазначив, що для нової влади є дві дороги - дорога реформ, яка потрібна країні, або дострокові вибори. "На жаль, нова влада сьогодні обере дорогу дострокових виборів", - додав він.

Водночас Ющенко наголосив, що головним завданням сьогодні є об'єднання та консолідація всіх національно-демократичних сил.

При цьому, зауважив Ющенко, об'єднуватися треба навколо цінностей, а не персоналій.

Відповідаючи на питання, чи повинен бути БЮТ в цій команді, Ющенко сказав, що за Тимошенко не стоять демократичні та національні цінності.

Як відомо, екс-президент після відпустки-"відключки" не проводив якихось публічних опозиційних заходів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News