Голова НУНС заперечує "видіння майя" про коаліцію з Партією регіонів

П'ятниця, 5 березня 2010, 12:25

Голова фракції "НУ-НС" Микола Мартиненко спростовує заяви про наявність списку членів фракції "НУ-НС" за входження в коаліцію з Партією регіонів.

"Поява подібних" списків "- це фальшивка. Це провокація, спрямована на подальший розкол фракції. У нас унікальна фракція з унікальними депутатами - наприклад, є індивідууми з феноменальною" фотографічною пам'яттю ", - відзначив він.

"За схемою" у мене було бачення, але ніяких доказів пред'явити вам не можу "можна заявити про що завгодно - наприклад, про кінець світу за календарем майя", - цитує прес-служба фракції Мартиненка, повідомляє Обком.

Мартиненко вважає, що "окрім спроб перетягнути на свій бік частину нашої фракції, йде спроба сформувати список" ворогів народу "- точніше, тих, кого команда Тимошенко вважає своїми ворогами", повідомляє Інтерфакс-Україна.

Раніше на брифінгу член депутатської групи "Народна самооборона" Юрій Гримчак заявив, що бачив список з 25 народних депутатів, що входять до фракції "НУ-НС", які вже поставили свої підписи під створенням коаліції з Партією регіонів.

"На моє прохання показати підписи тих, хто є, мені їх продемонстрували. У мене досить хороша фотографічна пам'ять, і тому я все це записав", - сказав він, зазначивши, що список буде переданий журналістам.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування