На Банковій збираються підписати з МВФ новий "шлюбний контракт"

Понеділок, 12 квітня 2010, 23:12
Співпраця України і МВФ може бути продовжена в рамках нової програми.

Про це заявила перший заступник глави адміністрації президента Ірина Акімова, коментуючи результати зустрічі української делегації на чолі з президентом Віктором Януковичем з виконавчим директором МВФ Дімініком Стросс - Каном.

"Незабаром після цього візиту (візит президента України до США) в Україну повернеться технічна місія (МВФ), яка буде разом з українською стороною готувати лист про наміри", - підкреслила вона.

"На основі цього листа буде розвиватися подальше співробітництво, яке, швидше за все, піде шляхом підготовки нової програми, більш розширеної", - сказала чиновник.

За словами Акімової, в ході зустрічі виконавчий директор МВФ підкреслив, що фактор політичної стабільності в Україні дає можливість "з упевненістю дивитися в майбутнє" і розглядати Україну як надійного партнера.

Крім того вона зазначила, що додаткових дискусій вимагають вирішення питань пов'язаних з рівнем бюджетного дефіциту, а також врегулювання фінансової стабільності "Нафтогазу".

"Ті відповіді, які прозвучали з боку міністра фінансів, міністра палива і енергетики з питань врегулювання в цілому колег з МВФ задовольнили", - підкреслила перший заступник глави адміністрації президента.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News