Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович переконує, що "перезавантаження" з Росією піде на користь усім

Вівторок, 13 квітня 2010, 08:22

Президент Віктор Янукович вважає, що "перезавантаження" україно-російських відносин піде на користь усьому світовому співтовариству.

Про це він сказав у ніч на вівторок у Вашингтоні, коментуючи підсумки зустрічі з президентом США Бараком Обамою, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Що стосується відносин із США, Росією, перезавантаження цих відносин, це, безумовно, піде на користь усьому світовому співтовариству... це сприятиме і створенню нових механізмів для співпраці України та Росії", - сказав Янукович.

За його словами, у ході зустрічі в понеділок глави двох держав обговорили зокрема питання відносин України і Росії, України і Європейського союзу.

"Є розуміння того, що Україна повинна відновити відносини з Росією на рівень стратегічних", - підкреслив Янукович.

Він також зазначив, що американське керівництво з розумінням ставиться до того, що Україна інтегрується в Європейських союз.

"Ухвалення будь-яких рішень, які будуть створювати баланс у відносинах між Україною і Росією, Україною і ЄС - це буде йти на користь, насамперед, національним інтересам України. І в цьому питанні є розуміння", - зазначив Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування