Боделан сподівається на співпрацю з Януковичем

Вівторок, 13 квітня 2010, 12:20

Екс-мер Одеси Руслан Боделан, який з 2005 року проживав у Росії, сподівається на співпрацю з президентом Віктором Януковичем у майбутньому.

В інтерв'ю газеті "Сегодня" він зізнався, що перед своїм поверненням до Одеси спілкувався з Януковичем.

"Спілкувався. Були різні розмови і плани", - сказав Боделан.

"Але мета мого візиту зараз - вирішити конкретні питання в Одесі. А подальша співпраця з президентом, сподіваюся, попереду", - сказав він.

На запитання, чи піддавалися репресіям його родичі в Україні, зокрема, його син і донька, які тут займаються бізнесом, Боделан відповів: "Деякі проблеми були на початку, однак їх вдалося вирішити".

Екс-мер каже, що в нього немає бажання мститися. "Я усіх давно пробачив. А ось вони досі намагаються "куснути" по-дрібному. Наприклад, проводять щорічну сесію міськради на мій день народження. Але я на такі речі давно не звертаю уваги", - сказав Боделан.

Він також розповів про своє захоплення поезією.

"Перший час у вигнанні я часто писав (вірші). Зараз таке бажання мене відвідує усе рідше й рідше. Напевно, я заспокоююся", - сказав Боделан.

В інтерв'ю він також наголосив, що Генпрокуратура закрила всі кримінальні справи, порушені у відношенні нього в 2005 році, але дав зрозуміти, що не збирається знову висуватися в мери Одеси.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...