Депутат БЮТ: "Регіони - як у дитсадку: ти мені літачок, а я тобі машинку"

Вівторок, 13 квітня 2010, 14:48

БЮТ не віддасть посаду голови комітету з питань податкової політики в обмін на керівництво в комітеті з питань свободи слова та інформації.

Про це заявив член фракції БЮТ Сергій Міщенко, наголосивши, що комітет з питань свободи слова та інформації "і так належить опозиції згідно регламенту".

"Фракція БЮТ не погоджується в обмін на комітет з питань свободи слова та інформації, який і так належить опозиції згідно регламенту, віддати комітет з питань податкової політики", - цитує його прес-служба БЮТ.

За словами Міщенка, такі питання треба розглядати в комплексі.

"Не про посади йде мова, а про контроль опозиції над владою. Є логіка речей. Повинно відбутися перезавантаження владних повноважень, і опозиційні комітети мають бути передані опозиції", - сказав він

"Партія регіонів поводить себе наче в дитсадку: ти мені літачок, а я тобі машинку. Так і з комітетами: я тобі віддаю свободу слова, а ти мені віддаєш податкову політику", - зазначив Міщенко.

Депутат повідомив, що фракція БЮТ цього тижня не блокуватиме трибуну через перерозподіл комітетів.

"Це для того, щоб не було брехливих звинувачень, що ми блокуємо Верховну Раду через бюджет", - пояснив Міщенко.

За його словами, багато членів самої коаліції висловлюють невдоволення у зв'язку із зволіканням урядом Азарова з внесенням до парламенту проекту бюджету на 2010 рік.

"Справа в тому, що Янукович, Азаров і їхня команда сіли в ту ж яму, яку копали нам. Наобіцяли купу соцстандартів, а як виконувати їх - немає коштів. Тому вони сидять, як то кажуть, "чешуть рєпу", - сказав Міщенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування