Рада забрала у Портнова крісло

П'ятниця, 16 квітня 2010, 10:23

Верховна Рада позбавила депутатських повноважень 12 парламентарів, що буди призначені до інших органів влади.

Так, депутати проголосували за зняття депутатських повноважнеь з Юрія Чмиря, що став губернатором Сумщини, Миколи Круглова, що став губернатором Миколаївщини, Олександра Вілкула, що став головою Дніпропетровської ОДА, Бориса Петрова, що став головою Запорізької області. 

Також достроково припинено повноваження депутата Сергія Рижика, призначеного на посаду губернатора Житомирщини, депутата Сергія Мітенка, призначеного на посаду голови Національної комісії регулювання електроенергетики.

Позбавлено депутатських повноважень також Василя Джарти, призначеного на посаду голови Ради міністрів Криму, Павла Бурлакова, призначеного на посаду першого заступника голови Ради міністрів АРК.

Достроково припинено повноваження також депутата Михайла Папієва, призначеного на губернатором Чернівецької області, депутата Едуарда Матвійчука, призначеного губернатором Одещини, депутата Сергія Тулуба, призначеного губернатором Черкащини.

Крім того, Верховна Рада зняла депутатські повноваження з БЮТівця Андрія Портнова, що став заступником глави адміністрації президента.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування